Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Havi horoszkóp :)

 2011. szeptember 01. – október 02.

Kedves Kos!
Ha szingli vagy, biztos lehetsz benne, hogy ez a hónap meghozza számodra a nagy Ő-t, és ebből a kapcsolatból akár összebútorozás is lehet. Mindez nagyon gyorsan történik majd, szinte nem tudsz az illetőről semmit, és amikor apránként megtudtok bizonyos dolgokat a másikról, egészen elcsodálkoztok, hogy nem vettétek ezt észre. Ha párkapcsolatban élsz, a partnered családja az agyadra fog menni, és közben annyi munkád lesz, hogy szinte bele fogsz szakadni. Tartsd szem előtt, hogy az egészséged a legfontosabb.

Kedves Bika!
A szerelem édes angyalkája letelepszik a válladra, de a dolgok nem mennek olyan simán, mint ahogy azt gondolod. Te ugyan sok mindenbe belemész, szinte a kompromisszumok bajnokának is lehet nevezni, ám a partnered időnként furcsán viselkedik, aminek nem ártana utána nézni. Ha párkapcsolatban élsz, az augusztusban kiderült dolgok miatt a nehéz pillanatok tovább folytatódnak, a hónap közepén talán még a válás gondolata is felmerül benned. A munkában, vagy a suliban is bizonytalanná válik a helyzet, ezért mindent tegyél meg, esetleg erődön felül vállalj, hogy a legjobbak között tartsanak számon, és semmi problémád nem lesz.
Kedves Ikrek!
A meglévő kapcsolatokban nyugalmasabb időszak következik, még az is előfordulhat, hogy éppen egy betegségnek a következtében, csitulnak a kedélyek. A szerelemben érdekes helyzet alakul ki, mert még talán nyáron nagy reményeket fűztél egy olyan személyhez, akit régen láttál, akivel régen találkoztál, és azt gondoltátok, hogy újra kezdhetitek, most ez nyilvánvalóvá válik, hogy nem lehetséges. Viszont lehetőséged adódik arra, hogy elköltözz, vagy valami újdonságot varázsolj a meglévő otthonodba. A munkában vagy a suliban hallasz egy hírt, ami nagy reményeket kelt benned, de a megvalósulása csak októberben lehetséges.

Kedves Rák!
Igazán jól érzed magad a bőrödben, hiszen olyan dolgok történnek veled ebben a hónapban, amelyek miatt ha nem is nőnek szárnyaid, de a föld felett lebeghetsz két lépéssel. Sok minden a vágyaid szerint alakul, például a megélhetésedben, a munkádban, vagy éppen ha tanulmányokat folytatsz, olyan váratlan esemény történik, amely energiaszintedet a magasba emeli. Fantasztikus kapcsolatokat tudsz kialakítani, amelyek rendkívül gyümölcsözőek lesznek számodra. És történik egy olyan esemény is, amely már korábban megesett veled. Ez újra ismétlődik, és jó lesz feleleveníteni, hogy akkor vajon miket csináltál, ugyanezzel a szituációval hogyan birkóztál meg.
Kedves Oroszlán!
A meglévő párkapcsolatokra nem annyira a harmónia lesz jellemző, mint inkább a bizonytalanság, és felmerül benned egyfajta kétség, hogy vajon jó irányba mentek-e mind a ketten. A szerelmi viszonyokra – főleg, ha az munkahelyi vagy iskolai – a nagy szenvedély, a teljes odaadás, a másik elfogadása lesz jellemző, sőt a másik által olyan dolgok megtapasztalása, amelyben eddig nem volt részed. Talán ez több embernek nem fog tetszeni, mert kívülről úgy látszik, mintha aláválasztanál, ám azt senki sem tudja, hogy mi van belül a szívedben, a lelkedben. Ebben a hónapban valakiért nagyon aggódsz, és energiáid nagy részét oda irányítod.
Kedves Szűz!
Új jövő képe van kialakulóban ebben a hónapban benned. De úgy is nevezhetjük az augusztus végén veled történt, illetve a közvetlen környezetedben történt dolgok miatt nagy átalakulások zajlottak le a lelkedben, és ezután másként szemlélsz mindent, mint eddig. Külföldi utazást, ha most tervezel, nagyon jól sikerül. Ha jogi ügyed van, esetleg igazságtalanság történt veled, akkor most elégtételt kapsz az elszenvedett sérelemért. Viszont anyagi ügyekben kissé zavaros a helyzet, mert ugyan nem szeretsz pénzt kiadni – ki szeret? –, de most jön egy váratlan lehetőség, ami kétes érzéseket kelt benned, hogy belemenj-e, vagy sem. És ebben a tanácstalan helyzetben érdemes egy családtagod véleményét kikérni, és amit mond, azt megfogadni. Mert tökéletesen látja a helyzetet.
Kedves Mérleg!
Valami suskus van a háttérben, és talán a hónap közepén meg is tudod, hogy miről van szó. Könnyen előfordulhat, hogy éppen rólad, és a munkádról folyik az egyeztetés a feletteseidnél. Csak semmi ijedelem, ha meghallod, hogy esetleg nem tartanak már rád igényt, akkor emelt fővel és jelentősebb pénzzel állhatsz odébb. Ha marasztalnak, akkor viszont semmiképpen ne hallgasd meg az otthoniak tanácsait, mert ha ezek szerint cselekszel, akkor a legnagyobb hibát követed el önmagad és a jövőd, a megélhetésed ellen. A családban ellentétek újulhatnak ki, ami arra utal, hogy egy ideje húzódó ügyet le kellene zárni. Vagy arra, hogy nem biztos, hogy most kellene véleményt mondanod egy családtagod viselkedéséről.
Kedves Skorpió!
A munkában vagy a suliban nehéz helyzet alakul ki. És olyan helyzet, amire végképp nem számítottál, de képes vagy arra, hogy a legjobban kezeld a helyzetet, és megoldd a felmerülő problémát. Sőt, rájössz arra, hogy te vagy az, aki tisztán átlátod a helyzetet, és mivel fantasztikusan jól kommunikálsz ebben a hónapban, így az irányításod alá tudsz vonni embereket, akik azt teszik, amit mondasz, és ebből a nehéz helyzetből te jössz ki a legjobban. A szerelmi életed zavaros, viszont ha tartós kapcsolatban élsz, akkor a viszonyod jól működik, mégpedig azért, mert a partnered elfogadja mindazt, amit szeretnél, sőt úgy cselekszik, ahogy mondod, és ettől ő is, és a te is jól érezhetitek magatok a bőrötökben.
Kedves Nyilas!
Annyi energiád van ebben a hónapban, hogy a többiek csak csodálkoznak, hogy bírod szusszal. Nincs a számodra most lehetetlen, ami jó, mert rengeteg feladat vár rád, amelyek pénzt hoznak, amire viszont soha nem volt még olyan nagy szükséged, mint most. A szerelemben véget érhet egy kapcsolat, amely nem volt olyan hosszú életű. Mindez köszönhető a külső hatásoknak, vagyis valakinek, aki a partneredet el- vagy visszahódította, esetleg nem különböző szexpraktikákkal vagy mágiával, hanem egyszerű zsarolással. Ez a hónap alkalmas arra, hogy belekezdj valamilyen új sportba, ami a hobbid is lehet, és amivel szuper alakod lesz. Egy külföldi utazás bomba jól sikerül.
Kedves Bak!
A hónap közepén úgy gondolod, hogy szinte mindenki meghibbant körülötted. Olyan dolgokat művelnek, amelyek teljesen logikátlanok, és amely miatt a te életed is nehezebbé válik. Különösen a munkában vagy a suliban kell olyan dolgokat csinálnod, amelyhez nem érzel kedvet, ráadásul úgy gondolod, hogy amit elvégeztetnek veled, az teljesen felesleges. De ha nem akarod, hogy megváljanak tőled, akkor kénytelen leszel úgy cselekedni, hogy azt diktálják neked. A szerelemben szerencsés leszel, mert olyasvalakivel jöhetsz össze, aki ismert, vagy akire fel tudsz nézni, viszont a kapcsolatot talán titokban kell tartani.
Kedves Vízöntő!
Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, végre-valahára a partnered pénzhez jut, és meg tudjátok csináltatni mindazt, amit még a tél beköszönte előtt meg kellene. A hónap közepén a munkahelyeden kínos ügy kerül terítékre, jó lenne, ha te ebből kimaradnál, nem mondanál véleményt. Sem nyilvánosan, sem valakinek, csak titokban, mert abból pletyka lesz, és biztos lehetsz benne, hogy egészen másként kerül majd vissza hozzád a véleményed, és ez még a főnökeidnél is olyan helyzetbe hoz, amit nehéz lesz kimagyarázni.
Kedves Halak!
Csak semmi kishitűség, mert kiderülhet, hogy te vagy a király! Szuper lesz ez a hónap – na nem pénzügyi szempontból! –, hanem mások rajongani fognak érted, és olyan dolgokat hallasz, amelyek zene füleidnek. Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül, nélkülözhetetlen vagy, esetleg olyan támogatókra tehetsz szert, akik elismerik a tudásodat, és olyan lehetőséggel kínálnak meg, amely miatt ragyogó kedved lesz. Ha tartós párkapcsolatban élsz, partnered elfogadó lesz, és nem fog azokért a dolgokért nyaggatni, amiért korábban. A szerelemben nehezebb időszak következik, még az is lehet – főleg a munkahelyi kapcsolatoknál –, hogy végleg lezárjátok a viszonyt.